Wie wij zijn

Over Videoclipdeal.nl
Je bent hier:

Dit zijn wij

In 2020 lanceerde Remco Videoclipdeal.nl

een team van enthousiaste content creators dat veelzijdige content produceert voor bedrijven en organisaties via flexibele abonnementsvormen.

Videoclipdeal werkt met vaste pijlers, waardoor bedrijven geen duur personeel hoeven aan te nemen, niet gebonden zijn aan langlopende contracten en altijd kunnen rekenen op actuele professionele content, inclusief een complete Marketing & PR strategie en social media beheer.

Over Remco de Vaan

Remco koestert al van jongs af aan een fascinatie voor televisie, film en media. Zijn gedrevenheid, interesse en creativiteit vormen de drijvende kracht achter zijn carrière.

Opleiding

Met een basisopleiding in elektrotechniek verwierf Remco zijn technische kennis. Zijn passie voor beeld ontstond tijdens zijn studie Kunst, Cultuur & Media. Na zijn specialisatie in Media, Art & Performance aan de Filmmakers Opleiding richtte Remco zich vroeg op praktijkervaring, waarbij zijn voorkeur voor creatieve uitvoering boven theoretische benaderingen duidelijk naar voren kwam.

Lokale Omroep

Als presentator startte Remco zijn carrière als vrijwilliger bij de Lokale Omroep Boschtion in Den Bosch. Hier deed hij uitgebreide ervaring op in alle facetten van het vak: filmen, monteren, produceren en presenteren. Zijn weekenden stonden in het teken van het creëren van nieuwsitems, wat een cruciale basis legde voor zijn huidige werk.

Zelfstandig Ondernemer

Gewapend met zijn studie en stage-ervaring startte Remco op jonge leeftijd zijn eigen media-productiebedrijf. Zijn gedurfde aanpak en overtuigingskracht kenmerkten zijn ondernemerschap

Regionale Omroep

Als presentator begon Remco zijn carrière bij TV73, waar hij zich opwerkte tot producent en Hoofd Televisie. Zijn bedrijf produceerde programma’s en commercials, goed voor zo’n 30 programma’s en 800 uur aan content. In korte tijd bouwde hij een uitgebreid netwerk op en vergaarde veel waardevolle ervaring.

Lekker Hip Video

een fulltime productiebedrijf voor radiocommercials, tv-commercials, pre-rolls, bedrijfsfilms en online video’s. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit staan centraal bij Lekker Hip. Het bedrijf werd opgericht door Ferry van der Heijden, en in 2012 werd Remco exclusief gevraagd om de videoproducties voor zijn rekening te nemen. Deze samenwerking verrijkte Lekker Hip met Remco’s creatieve visie en expertise op het gebied van videocontent.

Maatwerk

Elke organisatie of bedrijf is uniek, daarom streven wij uitsluitend naar maatwerk.

Laten we een afspraak maken om te bespreken welk content abonnement het beste bij jouw organisatie past. Veel marketeers gebruiken vaak ‘marketingtaal’, maar we realiseren ons dat klantcontactmedewerkers deze taal niet altijd begrijpen. Daarom communiceren wij in heldere, begrijpelijke taal.

Onze Missie

 • Verzeker klanten van hoogwaardige content.
 • Service op topniveau: geen uitdaging is ons te groot!
 • Realiseer maximale impact met geweldige content.
 • Één centraal contactpunt, geen team van marketeers.
 • Transparante communicatie in begrijpelijke taal (geen marketingtaal).

De pijlers van Videoclipdeal

 • Je hoeft geen kostbaar personeel in dienst te nemen.
 • Wij vermijden vaste, langdurige contracten.
 • Altijd gegarandeerd van actuele professionele content.
 • Een volledige Marketing & PR-strategie.
 • Inclusief beheer van sociale media.
 • Jouw toegewijde media-adviseu

Samen een project beginnen?

Direct contact met onze media adviseur.
Mail
info@videoclipdeal.nl
Facebook
@videoclipdeal
Instagram
@videoclipdeal
LinkedIn
@videoclipdeal