Video

Bekijk ons werk
Je bent hier:

Dankzij onze videodienst gaan we verder dan eenmalige, dure en tijdrovende producties. Wij streven naar een hechte samenwerking, waarbij we elkaar goed leren kennen en op de lange termijn meer kunnen bereiken.

Bedrijven en merken hebben steeds meer behoefte aan videocontent. Om optimaal aan de wensen van de klant te voldoen, werken wij met flexibele videodiensten.

Geen langlopende contracten, maar samenwerkingen per kwartaal.

Dit betekent dat we een verbintenis aangaan voor 3 of 5 maanden en bij tevredenheid verlengen we de samenwerking.

Ideaal voor campagnes, zoals speciale feestdagen- of lenteacties.

De mogelijkheden zijn eindeloos, want wij denken graag out of the box en vermijden hokjesdenken.

 

Voordelen van Video:

 

  1. Verbeterde Google Ranking: Videocontent verhoogt niet alleen je ranking vanwege onderscheidende inhoud, maar ook vanwege de langere bezoekduur die het genereert. Google ziet dit als een positieve waardering van bezoekers, wat je positie in de zoekresultaten ten goede komt.
  2. Verhoogde Koopneiging: 64 tot 85% van de mensen is eerder geneigd iets te kopen na het bekijken van een video. Bovendien koopt 70% van de mensen een product nadat ze een internetvideo of tv-commercial hebben gezien, wat aanzienlijk meer is dan bij traditionele advertenties.
  3. Effectiever dan Blogberichten: Video’s zijn effectiever dan blogberichten, omdat ze minder overlappende inhoud hebben met concurrenten, wat de kans vergroot om bovenaan in zoekresultaten te verschijnen.
  4. Lage Kosten, Hoog Rendement: Videoproductie is kosteneffectief en kan conversie aanzienlijk verhogen. Een online consument neemt sneller een aankoopbeslissing na het bekijken van een video, waardoor videomarketing haalbaar is met een beperkt budget en uitstekende resultaten oplevert.